HOOIHUIS EVENT

Vier moederdag bij het Hooihuis

Ook op (feest)dagen als Moederdag ben je bij het Hooihuis natuurlijk aan het juiste adres. Hoe leuk is het om samen met moeders te genieten van een smakelijke high tea of samen te smullen van een goede steak!

Dsc 5563a
Krul

VIER MOEDER 10 Mei 2020

Moederdag roosendaal

Moederdag vieren in Roosendaal doe je natuurlijk bij 'the place to be' het Hooihuis aan de stok 13 in Roosendaal vlakbij Rosada. Bij het Hooihuis geniet je op Moederdag van een high tea waarbij je een ruime keuze hebt uit verschillende soorten thee en heerlijke vers gemaakte gerechtjes. Zowel zoete en hartige hapjes worden geserveerd in 3-gangen. Of neem je moeder mee voor een lekkere lunch. Vanaf 17:00 uur zijn jullie bij het Hooihuis natuurlijk ook van harte welkom voor een heerlijk diner! Gezelligheid gegarandeerd!

origineel cadeau MOEDERDAG

Is jouw moeder een echte levensgenieter en wil je haar verrassen met een leuk en origineel moederdag cadeau? Met een cadeaubon van het Hooihuis maak je alle mama's écht blij. De cadeaubonnen van het Hooihuis zijn gemakkelijk en snel online óf ter plaatse bij ons aan De Stok in Roosendaal te bestellen.

BLIJF OP DE HOOGTE

Blijf je graag op de hoogte van alle Hooihuis nieuwtjes, acties, evenementen en meer? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

Something went wrong. Please check your entries and try again.

HOOIHUIS PAKT UIT

andere evenementen

zomer
2020
Hooihuis Giga Gamba

Giga Gamba Zomerfestijn

Het spontaanste eetfestijn in de Hooihuis tuin!

Datum volgt + meer info →

30
AUG
Hooihuis Mosselfeesten

Hooihuis mosselfeesten

Onbeperkt snoepen van Zeeuwse mosselen

Meer info →

25-26
DEC
Hooihuis Evenementen Kerst

Kerst vieren bij Hooihuis

Kom heerlijk ontspannen brunchen of dineren

Meer info →

×

Powered by WhatsApp Chat

×