PERSONEELSFEEST?

Bedrijfsetentje bij het Hooihuis

Ons ruime restaurant met aansluitende tuin is de ideale locatie voor verschillende bedrijfsgerelateerde events. Wij nemen de organisatie uit handen en zorgen dat de gasten niets tekort komen.

Blaadje

ideale locatie voor bedrijfsgerelateerde events in roosendaal

Ons ruime restaurant met aansluitende tuin is de ideale locatie voor verschillende bedrijfsgerelateerde events. Wij nemen de organisatie uit handen en zorgen dat de gasten niets tekort komen. Bij het Hooihuis geniet je rijkelijk en in een groene omgeving, die met de seizoenen mee beweegt. ‘Tipische’ Hooihuis-gerechtjes in onze Tipitent of een walking dinner op onze bovenverdieping, afsluitend bij het kampvuur in de tuin? Geen vraag is ons te gek. Neem contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden.

het hooihuis als perfect decor voor jouw bedrijfs- of personeelsfeest

Als werkgever jouw medewerkers eens in het zonnetje zetten? Ga verder dan het schouderklopje en nodig jouw medewerkers (en hun gezinnen) uit voor een gezellig  personeelsfeest, en dit in een ontspannen decor in het beste restaurant van Roosendaal, het Hooihuis! Je bent namelijk voor een goed verzorgd personeelsuitje bij ons aan het juiste adres. Wat dacht je van een gezamenlijk ontvangst met uw medewerkers en collega's in onze tuin, een onbeperkt Tipies Hooihuis arrangement of een walking dinner evenement compleet verzorgd met aangepaste dranken en meer.

jouw bedrijfsfeest volledig op maat

Wat het doel van uw personeelsuitje of bedrijfsfeest ook is, wij zorgen er graag samen voor dat jij je doelstellingen behaalt. Het Hooihuis heeft verschillende ruimtes en alle nodige faciliteiten waar u uw personeelsdag kunt organiseren. Ons ervaren team staat, zowel voor, tijdens als na uw personeelsbijeenkomst voor u klaar en denkt met u mee. Zo helpen we jou van jouw personeelsuitje een nóg groter succes te maken.

voor elke gelegenheid een passend arrangement

Wil je graag met ons sparren over de verschillende mogelijkheden?
Neem dan gerust contact met ons op!

Hooihuis Arrangement

Groots genieten!
Het Hooihuis is dé plek bij uitstek voor een groepsuitje, bedrijfsuitje of een familiefeest. Samen beleven vinden wij belangrijk. Onze chefs bereiden in de Tipitent ‘tipische’ Hooihuis-gerechtjes waar je onbeperkt van kunt genieten. Dit noemen we: Tipies Hooihuis! Vlees, vis en vegetarisch op de met houtgestookte Ofyrs. Deze arrangementen zijn vanaf 25 personen te reserveren. Onze Tipitent staat volledig tot jullie beschikking. Buitengewoon natuurlijk!

img 0800

Hooihuis Arrangement

Voor groepen vanaf 30 personen bieden we de mogelijkheid tot private dining met het “Hooihuis Boven” arrangement. Dit arrangement is ideaal voor een bedrijfsfeest, gezellige kerstborrel of nieuwjaarsreceptie! We serveren de lekkerste gerechten in een walking dinner style.

Groepen Hooihuis Boven
×