unieke locatie

Familiefeest

Ook voor een familiefeest zijn de mogelijkheden bij het Hooihuis oneindig. Ons veelzijdige restaurant maakt het mogelijk om een sfeervolle plek te creëren voor gezelschappen van jong tot oud. Onze keuken zorgt voor verrassende gerechten en ons vriendelijke personeel doet de rest. Bij het Hooihuis in Roosendaal beleef je de mooiste momenten, in een natuurlijke atmosfeer.

Dsc 5456a
Krul
Blaadje

Een Familiedag of familiefeest organiseren bij het Hooihuis?

Samen leuke dingen doen, samen ervaren, samen lachen, samen beleven, samen genieten van heerlijke gerechten en lekkere dranken. Dat is alles wat een geslaagd familiefeest nodig heeft. Daarom zorgt het Hooihuis ervoor dat deze gebeurtenis vlekkeloos verloopt op onze unieke locatie. 

We stellen graag in overleg een programma samen voor een mooi familiefeest en verzorgen de dag tot in de puntjes. Geniet 100 procent van je gezelschap in onze tuin, Tiptent of Hooihuis boven. Het Hooihuis in Roosendaal heeft namelijk veel moois te bieden.

voor elke gelegenheid een passend arrangement

Wil je graag met ons sparren over de verschillende mogelijkheden?
Neem dan gerust contact met ons op!

Hooihuis Arrangement

Groots genieten!
Het Hooihuis is dé plek bij uitstek voor een groepsuitje, bedrijfsuitje of een familiefeest. Samen beleven vinden wij belangrijk. Onze chefs bereiden in de Tipitent ‘tipische’ Hooihuis-gerechtjes waar je onbeperkt van kunt genieten. Dit noemen we: Tipies Hooihuis! Vlees, vis en vegetarisch op de met houtgestookte Ofyrs. Deze arrangementen zijn vanaf 25 personen te reserveren. Onze Tipitent staat volledig tot jullie beschikking. Buitengewoon natuurlijk!

img 0800

Hooihuis Arrangement

Voor groepen vanaf 30 personen bieden we de mogelijkheid tot private dining met het “Hooihuis Boven” arrangement. Dit arrangement is ideaal voor een bedrijfsfeest, gezellige kerstborrel of nieuwjaarsreceptie! We serveren de lekkerste gerechten in een walking dinner style.

Groepen Hooihuis Boven
×