unieke locatie

Jubileum

Staat er een bijzondere mijlpaal voor de deur, die absoluut niet zomaar voorbij mag gaan? Dan denkt ons ervaren team graag mee om dit moment kleur te geven! Een intiem diner of een ongedwongen walking diner met de lekkerste wijnen? Bij het Hooihuis bewegen we met jouw wensen mee.

Dsc 5456a
Krul
Blaadje

Jouw jubileum met een persoonlijke touch

Heb je een mijlpaal te vieren, zoals een zilveren of gouden huwelijk? Of je nu een jubileum met 30 of 200 gasten organiseert: bij het Hooihuis zorgen we ervoor dat iedere gast direct in de juiste stemming komt. Onze medewerkers nemen met plezier alle operationele zaken rondom het jubileumfeest uit handen zodat jij en je gasten optimaal kunnen genieten. Nodig jij de gasten uit, dan regelen wij de rest!

Bij het Hooihuis werken we met speciale arrangementen die in overleg nog aangepast kunnen worden. Zo ontbreekt het jou en jouw gasten aan niets en wordt het jubileum een groot succes waar nog lang over gepraat zal worden.

voor elke gelegenheid een passend arrangement

Wil je graag met ons sparren over de verschillende mogelijkheden?
Neem dan gerust contact met ons op!

Hooihuis Arrangement

Groots genieten!
Het Hooihuis is dé plek bij uitstek voor een groepsuitje, bedrijfsuitje of een familiefeest. Samen beleven vinden wij belangrijk. Onze chefs bereiden in de Tipitent ‘tipische’ Hooihuis-gerechtjes waar je onbeperkt van kunt genieten. Dit noemen we: Tipies Hooihuis! Vlees, vis en vegetarisch op de met houtgestookte Ofyrs. Deze arrangementen zijn vanaf 25 personen te reserveren. Onze Tipitent staat volledig tot jullie beschikking. Buitengewoon natuurlijk!

img 0800

Hooihuis Arrangement

Voor groepen vanaf 30 personen bieden we de mogelijkheid tot private dining met het “Hooihuis Boven” arrangement. Dit arrangement is ideaal voor een bedrijfsfeest, gezellige kerstborrel of nieuwjaarsreceptie! We serveren de lekkerste gerechten in een walking dinner style.

Groepen Hooihuis Boven
×