HOOIHUIS PAKT UIT

Trouwen bij het Hooihuis

Ga je trouwen in Roosendaal? Dan is het Hooihuis een bijzondere natuurlijke locatie om te eten én te feesten. Wij luisteren graag vrijblijvend naar de wensen dus neem gerust contact met ons op. Wij kijken er naar uit om jullie dag tot in de puntjes te verzorgen.

Blaadje

Jullie BRUILOFT bij het hooihuis in ROOSENDAAL

Trouwen bij restaurant het Hooihuis in Roosendaal is een uitstekende optie als je met een gezelschap een knusse huwelijksvoltrekking of trouwdag wilt beleven. Zowel voor een klein of groter gezelschap garanderen we de sfeer die jullie wensen. Wil je een bijzondere locatie gecombineerd met topservice, heerlijke drankjes en gerechtjes? Dan is trouwen bij ons zeker een aanrader!

TROUWCEREMONIE IN ONZE GEZELLIGE TIPI TENT

Zie je het al voor je? De voltrekking van het huwelijk in de gezellige ambiance van onze tipi tent, gevolgd door het aansnijden van een schitterende bruidstaart.  Het glas heffen, borrelen en daarna een heerlijk huwelijksdiner. Trouwen in het Hooihuis is een garantie voor een unieke trouwdag waar jullie later met veel plezier op terug kunnen kijken.

NATUURLIJK geen bruiloft zonder feestavond

Ook voor een compleet verzorgde feestavond ben je bij het Hooihuis aan het juiste adres. Terwijl we het ceremoniële gedeelte verzorgen in het Hooihuis zijn jullie gasten voor een bruisende feestavond welkom bij Bravo24, het jongere broertje én tegelijkertijd de buurjongen van het Hooihuis. Het is natuurlijk ook mogelijk de feestavond apart te boeken. Neem contact met ons op om de plannen van jullie droomhuwelijk door te nemen.

PLECHTIGHEID MET TOAST EN TAART

Duur 1 uur.

Ceremonie
€ 250

Rond ……. uur zullen de gasten verzamelen voor de ceremonie. Er staat voor iedereen water klaar met glazen om eventueel een glaasje te kunnen nuttigen. Verder worden er geen consumpties geserveerd.

€ 250
Bubbels en Bruidstaart
€ 5

per persoon.
We serveren iedereen een glaasje bubbels na het ja-woord. Tijdens het toastmoment zorgen we er voor dat de bruidstaart staat opgesteld. Het bruidspaar zal de taart aansnijden. Het bruidspaar geeft elkaar een proefhapje van de taart waarna wij de taart verder zullen aansnijden en uitserveren.
Wij adviseren de bruidstaart zelf te regelen bij een banketbakker naar wens. De taart kan bij ons vanaf ‘s morgens 10 uur worden afgeleverd en in de koelcel worden gezet.

€ 5

Borrel + olijfje en zoutje

Duur 1 uur.

BORREL
€ 10

per persoon.
koffie, thee, frisdranken, bier en huiswijnen. Uiteraard vallen binnen het arrangement ook maltbieren, radlers en rosé bieren. Op tafels staan zoutjes en olijfjes.

€ 10

keuze diner

Duur 3 uur.

KEUZE ARRANGEMENT
€ 54

per persoon.
3 uur Onbeperkt gerechtjes en een dessert, frisdranken, bier,  huiswijnen, koffie en thee. Maak een keuze uit ons zomerse tipies tapas, winterse tipies tapas of ons Hooihuis boven arrangement.

€ 54
Kader3

€ 69 P.P.

+ € 250 ceremonie

voor elke gelegenheid een passend arrangement

Wil je graag met ons sparren over de verschillende mogelijkheden?
Neem dan gerust contact met ons op!

Hooihuis Arrangement

Groots genieten!
Het Hooihuis is dé plek bij uitstek voor een groepsuitje, bedrijfsuitje of een familiefeest. Samen beleven vinden wij belangrijk. Onze chefs bereiden in de Tipitent ‘tipische’ Hooihuis-gerechtjes waar je onbeperkt van kunt genieten. Dit noemen we: Tipies Tapas! Vlees, vis en vegetarisch op de met houtgestookte Ofyrs. Deze arrangementen zijn vanaf 25 personen te reserveren. Onze Tipitent staat volledig tot jullie beschikking. Buitengewoon natuurlijk!

img 0800

Hooihuis Arrangement

Voor groepen vanaf 30 personen bieden we de mogelijkheid tot private dining met het “Hooihuis Boven” arrangement. Dit arrangement is ideaal voor een bedrijfsfeest, gezellige kerstborrel of nieuwjaarsreceptie! We serveren de lekkerste gerechten in een walking dinner style.

Groepen Hooihuis Boven
×

Powered by WhatsApp Chat

×