Juli = Giga Gamba maand bij Het Hooihuis | Het Hooihuis

Giga Gamba Maand

De hele maand juli smullen van heerlijke gamba’s!

Giga Gamba Maand gamba's

Giga Gamba Maand

Dat is genieten geblazen: de hele maand Juli is het Giga Gamba maand bij Het Hooihuis! Voor het eerst dit jaar kun je de héle maand juli (dit lees je goed ;-)) bij ons smullen van overheerlijke gamba specialiteiten. Wat dacht je van heerlijke gamba staartjes in romige bieslook pastis saus, of white gamba’s a la plancha? Of kom lekker met z’n tweeën smullen van ons ‘Giga-delen-Gamba’ menu. Wie ziet een zwoele zomerse avond bij Het Hooihuis met deze lekkernijen wel zitten?

Een drankje bij de gamba’s mag natuurlijk niet ontbreken. Onze tip is de Mar de Frades Albariño. Dit is een frisse wijn uit de Rias Baixas met een zilte hint. Heerlijk bij vis, schaal- en schelpdieren. De prachtige fles is overigens ook in een blauwe magnum variant te verkrijgen.

Liever een biertje erbij? Ga dan voor een La Trappe Witte trappist: een frisse dorstlesser die is lekker zacht moutig, licht zurig én prikkelend. Of ga voor onze zomerse Loopuyt gingerbeer met een shot Loopuyt gin!

Giga Gamba eetfestijn

Als alle ingrediënten daar zijn: dan organiseren we natuurlijk ons meest spontane eetfestijn van het jaar: het inmiddels (wereld)beroemde Giga Gamba Festijn! Een exacte datum hebben we nog niet. Houd hiervoor vooral onze social media kanalen in de gaten!

Reservering plaatsen