Culinaire arrangementen voor groepen | Het Hooihuis

Groep Arrangementen

Beleef samen een onvergetelijke middag of avond

Hooihuis_giga_gamba_maand

Wil je graag met een grote groep eten in de omgeving van Roosendaal? Dan ben je meer dan welkom bij Het Hooihuis. Wij hebben diverse mogelijkheden om jouw samen met de hele groep een onvergetelijke middag of avond te laten beleven! Het Hooihuis is de uitgelezen plek voor een vrijgezellenfeest, groepsuitje, bedrijfsuitje of een familiefeest.

Op deze pagina lees je meer over onze arrangementen voor groepen. Wil je graag met ons sparren over de verschillende mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op! Bel ons op het nummer: 0165-537902 of stuur een mail naar: info@hooihuis.nl.

Eerst met z’n allen lekker smullen van heerlijke tapas. Daarna lekker uitbuiken met een dekentje en genieten van de grote vuren rondom de Tipi Tent in de sfeervolle Hooihuis tuin. Wie komt er genieten van het smakelijke leven?
Hooihuis Boven
1

Hooihuis Tipies Tapas

Heerlijk met z’n allen genieten bij de OFYR

In onze prachtige Tipi Tent serveren we twee verschillende culinaire arrangementen.

In de zomer geniet je van heerlijke zomerse Tipies Tapas. Daarbij serveren we gerechten van de Ofyr barbecue zoals Ierse angus biefstukjes, zalm op cederhout en kip gado gado.

In de winter bereiden we typische winterse Tipies Tapas: van een seizoenssoepje tot aan een rouleau van kip. Speciale wensen? Laat het ons gerust weten!

2

Hooihuis Boven

Heerlijk samen smullen van kleine gerechtjes

Voor groepen vanaf 30 personen bieden we de mogelijkheid tot private dining met het “Hooihuis Boven” arrangement. Dit arrangement is ideaal voor een bedrijfsfeest, gezellige kerstborrel of nieuwjaarsreceptie! We serveren de lekkerste gerechten in een walking dinner style.

Hooihuis Boven arrangement

Hooihuis Boven
Kampvuur nieuwjaarsdiner
Oudjaarsbrunch
3

Kerstborrel of nieuwjaarsborrel

Kerst vieren met collega’s?

Aan het einde van het jaar moet er natuurlijk getoast worden. Op een succesvol jaar, mooie resultaten of mooie plannen voor de toekomst. Bij Het Hooihuis hebben we verschillende mogelijkheden als het gaat om het organiseren van een heerlijke kerstbrunch of een nieuwjaarsborrel met collega’s. Hoe leuk is het bijvoorbeeld om lekker tapas te happen in onze Tipi Tent?

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden

4

Met z’n allen genieten van een lekkere lunch

Lunch voor groepen

Gezellig lunchen in Roosendaal met een grote groep? Geniet samen met het hele gezelschap van vrienden of collega’s van een heerlijke lunch! Speciaal voor de groep hebben wij onder andere luxe belegde sandwiches, luxe belegde molenbroodjes en twee heerlijke gezonde drankjes naar keuze.

Bekijk de lunchopties

Tipi tent
het hooihuis
5

Lekker dineren met een grote groep?

Keuzemenu voor groepen

Gezellig met een grote groep uit eten in Roosendaal? Ook daarvoor heeft Het Hooihuis diverse opties. Zo hebben wij verschillende groepsarrangementen voor een diner. Geniet bijvoorbeeld met zijn allen van een driegangenkeuzemenu voor een mooie prijs. Start met een heerlijke tomatensoep of carpaccio. Kies een sliptong of  de Ierse angus biefstukjes als hoofdgerecht. Sluit de gezellige familiedag of het teamuitje af met een heerlijk nagerecht zoals de dame blanche of het stroopwafelijs! Trek gekregen?

Bekijk het keuzemenu

6

Op zoek naar een locatie voor een condoleance?

Condoleance bij Het Hooihuis

Een condoleance receptie in Roosendaal bij Het Hooihuis regelen wij zonder moeite en zorgeloos.

Condoleance receptie in Roosendaal
Tipi Tent
unieke trouwlocatie het hooihuis
Jeroen Pauw van Restaurant Het Hooihuis in Roosendaal
Tipi tent
7

Unieke trouwlocatie in Roosendaal

Trouwen bij Het Hooihuis

Wat niet veel mensen weten is dat Het Hooihuis ook een plek is waar je kunt trouwen! Ook is het mogelijk als je gaat trouwen in Roosendaal, om gezellig te eten én te feesten bij Het Hooihuis. Wij verzorgen met veel plezier de allerlekkerste hapjes en drankjes voor de gasten! Misschien hebben wij wel de meest bijzondere trouwlocatie in de omgeving van Brabant! In onze Tipi Tent kunnen wij een intieme bruiloft organiseren. .

Meer informatie

Jeroen de Pauw

Meer weten?

Offerte aanvragen
WhatsApp WhatsApp ons