Culinaire arrangementen voor groepen | Het Hooihuis

Wil je graag met een grote groep eten in de omgeving van Roosendaal? Dan ben je meer dan welkom bij Het Hooihuis. Wij hebben diverse mogelijkheden om jouw samen met de hele groep een onvergetelijke middag of avond te laten beleven! Het Hooihuis is de uitgelezen plek voor een vrijgezellenfeest, groepsuitje, bedrijfsuitje of een familiefeest. Op deze pagina lees je meer over onze arrangementen voor groepen.

Uit eten met een grote groep in Roosendaal 

Wil je graag uit eten met een grote groep in Roosendaal? Of zoek je een geschikte locatie voor een familiefeest, personeelsuitje, babyborrel, jubilea of een bruiloft? Dan ben je bij Het Hooihuis gelegen aan De Stok in Roosendaal op de juiste plek. Of je nu uit eten wilt met een grote groep of een leuk dagje uit in Brabant zou willen beleven. Voor grote groepen hebben wij diverse speciale culinaire groepsarrangementen. Zo kunnen wij zorgen voor een originele barbecue bij onze Tipi Tent of verzorgen wij een lunch voor een grote groep. Geniet samen met vrienden, familieleden of collega’s van een heerlijke avond binnen in ons restaurant bij De Stok. Of geniet van lekker eten op ons sfeervolle terras bij onze prachtige vuren. De kinderen kunnen daar gezellig ravotten in de tuin terwijl de volwassenen genieten van een lekker drankje.

Trouwen bij Het Hooihuis

Wat niet veel mensen weten is dat Het Hooihuis ook een plek is waar je kunt trouwen! Ook is het mogelijk als je gaat trouwen in Roosendaal, om gezellig te eten én te feesten bij Het Hooihuis. Wij verzorgen met veel plezier de allerlekkerste hapjes en drankjes voor de gasten! Misschien hebben wij wel de meest bijzondere trouwlocatie in de omgeving van Brabant! In onze Tipi Tent kunnen wij een intieme bruiloft organiseren. Bekijk hier de diverse trouwmogelijkheden.

Keuzemenu voor groepen

Gezellig uit eten in Roosendaal met een grote groep? Ook daarvoor heeft Het Hooihuis diverse opties. Zo hebben wij verschillende groepsarrangementen voor een diner. Geniet bijvoorbeeld met zijn allen van een driegangenkeuzemenu voor een mooie prijs. Start bijvoorbeeld met een heerlijke tomatensoep of carpaccio. Kies een sliptong of  de Ierse angus biefstukjes als hoofdgerecht. Sluit de gezellige familiedag of het teamuitje af met een heerlijk nagerecht zoals de dame blanche of het stroopwafelijs! Trek gekregen? Bekijk dan hier het keuzemenu voor groepen.

Lunch voor groepen

Gezellig lunchen in Roosendaal met een grote groep? Geniet samen met het hele gezelschap van vrienden of collega’s van een heerlijke lunch! Speciaal voor de groep hebben wij onder andere luxe belegde sandwiches, luxe belegde molenbroodjes en twee heerlijke gezonde drankjes naar keuze. Heb je niet veel tijd? Bekijk hier de lunchopties voor groepen.

Condoleance

Een condoleance receptie in Roosendaal bij Het Hooihuis regelen wij zonder moeite en zorgeloos. Bekijk hier alle condoleance receptie mogelijkheden.

Groepsarrangement reserveren

Wil je een groepsarrangement reserveren een restaurant bij De Stok in Roosendaal? Of wil je graag met ons sparren over de verschillende mogelijkheden die wij hebben voor groepen? Neem dan gerust contact met ons op! Bel ons op het nummer: 0165-537902 of stuur een email naar: info@hooihuis.nl.