Wil je graag met een grote groep eten in de omgeving van Roosendaal? Dan ben je meer dan welkom bij Het Hooihuis. Wij hebben diverse mogelijkheden om je een onvergetelijke middag of avond te laten beleven! Op deze pagina kun je de diverse Hooihuis arrangementen voor groepen vinden.

Hooihuis arrangementen voor groepen

Zoek je een geschikte locatie voor een familiefeest, personeelsuitje, babyborrel, jubilea of een bruiloft? Dan ben je bij Het Hooihuis op de juiste plek. Voor grote groepen hebben wij verschillende speciale culinaire Hooihuis groepsarrangementen. Zo kunnen wij zorgen voor een originele barbecue, een goede borrel of een lunch voor een grote groep.

Borrelen bij Het Hooihuis

Wij kunnen bij een groep vanaf 25 personen een goede borrel organiseren. Hierbij kun je onder andere gebruikmaken van onze Tipi Tent, onze gezellige tuin of gewoon van het restaurant. Bekijk hier de verschillende borrelmogelijkheden.

Trouwen bij Het Hooihuis

Wanneer je gaat trouwen in Roosendaal, dan kom je natuurlijk gezellig feesten bij Het Hooihuis. Het Hooihuis is een bijzondere trouwlocatie in de omgeving van Brabant. In onze Tipi Tent kunnen wij een intieme bruiloft organiseren. Bekijk hier de diverse trouwmogelijkheden.

Keuzemenu voor groepen

Gezellig uit eten in Roosendaal met een grote groep? Ook daarvoor heeft Het Hooihuis diverse opties. Zo hebben wij verschillende groepsarrangementen voor een diner. Geniet bijvoorbeeld met zijn allen van een driegangenkeuzemenu. Bekijk hier het keuzemenu voor groepen.

Lunch voor groepen

Gezellig lunchen in Roosendaal met een grote groep? Geniet samen met het hele gezelschap van een heerlijke lunch! Speciaal voor de groep hebben wij onder andere luxe belegde sandwiches, luxe belegde molenbroodjes en twee heerlijke gezonde drankjes naar keuze. Bekijk hier de lunchopties voor groepen.

Babyborrel

Babyborrel organiseren? Het Hooihuis is een geweldige plaats voor een babyshower. Vanaf 25 personen zijn er verschillende arrangementen voor een babyborrel in Roosendaal. Bekijk hier al onze babyborrel mogelijkheden.

Condoleance

Een condoleance receptie in Roosendaal bij Het Hooihuis regelen wij zonder moeite en zorgeloos. Bekijk hier alle condoleance receptie mogelijkheden.

Groepsarrangement reserveren

Wil je een groepsarrangement reserveren bij Het Hooihuis? Of wil je graag met ons sparren over de verschillende mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op! Bel ons op het nummer: 0165-537902 of stuur een email naar: info@hooihuis.nl.