Eten met een grote groep? Reserveer de zomer Tipies Tapas | Het Hooihuis

Zomerse Tipies Tapas

Heerlijke gerechten van onze Ofyr

zomerse tipies tapas hooihuis barbecue

Kom lekker eten met een grote groep en proef onze heerlijke zomerse ‘Tipies Tapas’ in onze unieke Tipi Tent. In deze sfeervolle Tipi Tent kun je genieten van heerlijke gamba’s, ierse angus biefstuk, maiskip en nog veel meer! Wil jij origineel genieten van zomerse Tipies Tapas op de barbecue? Reserveer dan de Tipi Tent vanaf 25 personen en kom gezellig met vrienden, familie, of collega’s smakelijk genieten!

Interesse in een tipies barbecue?

Eten met een grote groep

Van april tot en met september geniet je bij Het Hooihuis van een heerlijk barbecue arrangement. In Hooihuis termen ook wel bekend als de ‘Tipies barbecue’. In en rondom de Tipi Tent kun je eten met een grote groep van familieleden, vrienden, kennissen of collega’s van verrukkelijke gerechten en dranken! Benieuwd naar Het Hooihuis barbecue arrangement voor groepen? Lees er alles over op deze pagina.

Eten met een grote groep

Lekker uit eten met een grote groep is het leukste dat er is! Gezellig met familie, vrienden, collega’s of zakenrelaties genieten van heerlijke gerechtjes. Speciaal voor grote groepen die samen willen eten, hebben wij in de zomermaanden een heerlijk barbecue groepsarrangement in de vorm van kleine tapas. Dit arrangement is te reserveren voor groepen vanaf twintig personen.

Sluit een dagje uit, af bij Het Hooihuis

Hoe leuk is het om na een geslaagd groepsuitje zoals een familie-uitje, bedrijfsuitje, teamuitje of vrijgezellenfeest de dag heerlijk af te sluiten bij Het Hooihuis? Grote kans dat je met de hele groep eerst een geweldig leuke activiteit hebt beleefd als ijskarten, skiën, snowboarden, winkelen bij Rosada of indoor skydiven rondom De Stok in Roosendaal! Daarna zullen de magen ongetwijfeld rommelen! Tijd dus om op zoek te gaan naar een restaurant bij De Stok in Roosendaal. Perfect is om dan heerlijk bij Het Hooihuis aan tafel te schuiven en met z’n allen te genieten van een goede barbecue op ons sfeervolle terras. De Tipi Tent is de perfecte locatie om alle belevenissen nog eens rustig door te nemen en er lekker na te praten. Kom jij ook gezellig bij ons restaurant bij De Stok in Roosendaal eten?

Hooihuis Tipies Tapas zomerarrangement

Het is mogelijk om uit diverse Hooihuis zomerarrangementen te kiezen. In de verschillende arrangementen vind je diverse soorten vlees en vis. Daarnaast serveren we de gerechten met groenten of gegrilde groenten en natuurlijk salades bij de barbecue! Alle gerechten kun je met elkaar delen! Kies uit de volgende Hooihuis arrangementen:

  • Tipies Tapas menu: in dit menu
  • Totaal Tipies Tapas zomerarrangement van drie uur
  • Totaal Tipies Tapas zomerarrangement van vier uur

Zomer Tipies Tapas menu

Het zomer Tipies Tapas menu van Het Hooihuis bestaat uit een aantal bbq gerechten. Zo start het menu met een Hollandse anti pasti. Denk daarbij aan langzaam gegaard Zeeuws spek en een waldorfsalade. Daarnaast serveren we gedroogde boerenworst, gedroogde Spaanse ham en nacho-chips. Ook kun je genieten van diverse seizoenssoepen, brood en smeersels. Dan gaat de barbecue aan en bereiden we een bootje vis in folie met verse kruiden en groentegarnituur. Ook serveren we Ierse angus biefstukjes, reuze tigergamba, maiskipfilet, gemarineerde speklapjes en een spies varkenshaassaté. Alle barbecue gerechten zijn onbeperkt! Daarnaast serveren we heerlijke puntzakken met friet! Tot slot kun je genieten van een dessert: een soepje van vers fruit, een bol ijs en room.

Totaal arrangement van drie of vier uur

Liever een totaal arrangement van drie of vier uur reserveren? Ook dat is mogelijk! Hierbij rekenen we een vast bedrag voor alle drankjes. Zo kun je onbeperkt genieten van frisdrank, koffie of thee, diverse biersoorten en huiswijnen. Handig als je met een grote groep komt eten en een specifiek budget in gedachten hebt per persoon. Bekijk de verschillende mogelijkheden of vraag ernaar bij onze medewerkers.

Koken met Ofyr

Alle gerechten bereiden we met onze Ofyr barbecues. Ofyr is een moderne en nieuwe manier van outdoor koken en grillen. De prachtige schalen staan dan ook triomfantelijk te stralen rondom Het Hooihuis terras. Het unieke design van deze barbecues valt op! Bijzonder aan de Ofyr is dat de kegelvormige vuurschaal, met een brede en platte rand, goed dienst doet als kookoppervlak. De warmte straalt vanuit het midden. Vraag onze medewerkers gerust om tips! Zij vinden het leuk om meer over de bereiding van het eten te vertellen.

Barbecue recepten

Benieuwd naar onze barbecue recepten? Lees dan de artikelen op ons blog! Daar vind je regelmatig diverse recepten, handige tips en leuke weetjes. Wie weet inspireren wij jou wel met een heerlijk bbq recept!

BBQ in Roosendaal

De verschillende barbecue arrangementen van Het Hooihuis zijn dagelijks te reserveren. Let wel: het ‘Zomer Tipies Tapas’ arrangement is alleen te reserveren in de maanden van april tot en met september. In de overige maanden geniet je van een heerlijke tipies tapas op de barbecue. Bekijk hiervoor de mogelijkheden op deze pagina.

Groepsarrangement reserveren

Zin gekregen om met een grote groep heerlijk te eten bij Het Hooihuis? Vraag ons team naar de mogelijkheden en bel op het nummer: 0165-537902. Ook is het mogelijk om het formulier op deze pagina in te vullen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op, om alle wensen te bespreken.

WhatsApp WhatsApp ons