hooithuis
Bereiden
Hieronder vind je een korte handleiding waarmee je onze heerlijke gerechten thuis kunt (af)maken en serveren.
Al onze verpakkingsmaterialen zijn biologisch afbreekbaar.
Dé ASPERGE-BOX
BEREIDINGSWIJZES
ASPERGESOEP
- Verwarm (al roerende) in een pannetje op een niet al te hoog vuur tot net voor het kookpunt.
- Haal de pan van het vuur en roer de roomboter door de soep met een garde of staafmixer.
- Doe de asperges en beenham in de soep en laat rustig even doorwarmen (eventueel op een heel laag pitje).
- Schep de soep nog 1 x door en schep in een voorverwarmd diep bord of in een kop.
ASPERGES
Breng een grote pan water aan de kook. Laat hier de asperges in de vacuumzak inzakken en verwarm deze +/- 5 minuten.
ROOMBOTER MET EI
- Smelt het grote bakje roomboter in een pan.
- Voeg het fijngeprakte ei toe en verwarm deze mee.
AARDAPPELTJES
- Haal de deksel van het aluminium bakje en verwarm de aardappeltjes ongeveer 6 tot 8 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden (halverwege even de aardappeltjes omschudden).
- Schep de aardappeltjes hierna op een bord.
ZALM & HAM
- Haal de deksel van het aluminium bakje en verwarm de zalm en ham eventueel 1 minuut in een voorverwarmde oven van 180 graden.
- Schep de zalm en/of ham hierna op de asperges.
BEURRE BLANC
- Breng de beurre blanc in een pannetje al roeren aan de kook, let op laat de beurre blanc niet koken.
- Giet de beurre blanc over de asperges of doe het in een schaaltje of schenkkannetje.