hooithuis

Bereiden

Hieronder vind je een korte handleiding waarmee je onze heerlijke gerechten thuis kunt (af)maken en serveren.


Al onze verpakkingsmaterialen zijn biologisch afbreekbaar.

Krul

Dé Hooi BOX Best of Hooihuis

Geniet van 5-gangen

Separator7

BEREIDINGSWIJZE

DESEMBROOD MET SMEERSELS
  • Haal de desembol uit de zak en bak hem 6 minuten af in de voorverwarmde oven van 180 graden.
  • Schep de Hooiboter uit het bakje en doe deze in een klein leuk schaaltje.
TATAKI VAN ZALM
  • Schep de tataki met een palletmes of taartschep uit de verpakking en dresseer op een bord.
HOOIHUIS VISSOEP
  • Verwarm de bisque (al roerende) in een pannetje op een niet al te hoog vuur tot net voor het kookpunt.
  • Haal de pan van het vuur. Roer de roomboter met een garde of staafmixer door de warme soep. 
  • Voeg de vis toe en laat deze even doorwarmen (niet koken).
  • Schep de soep in een voorverwarmd diep bord of in een kop.
BUIKSPEK
  • Haal de buikspek uit het plastic bakje en verwarm deze op een ovenplaatje ongeveer 4 min. in een oven van 180 graden.
  • Haal de buikspek van het ovenplaatje en leg dit op een warm bord.
  • Garneer de buikspek met de Amsterdamsche ui, Granny Smith, cornichons en de kerriemayonaise. 
FLAT IRON STEAK
  • Verwarm de oven voor op 180 graden. Haal de Flat Iron Steak en de groenten uit de verpakking, leg deze op een ovenplaatje en zet deze in de oven.

  • Verwarm deze 5 minuten voor rood, 7 minuten voor medium of 10 minuten voor doorbakken. 

  • Verwarm de inhoud van het tipje met de knoflook-peperjus in een pannetje en serveer deze bij de Flat Iron Steak.

AARDBEIEN ACHTER GLAS
  • Schep het ijs uit het tipje in de beker. Voor de rest hoef je niets eraan te doen.

Blaadje

HOOITHUIS MUZIEK

×