hooithuis

Bereiden

Hieronder vind je een korte handleiding waarmee je onze heerlijke gerechten thuis kunt (af)maken en serveren.


Al onze verpakkingsmaterialen zijn biologisch afbreekbaar.

Krul

Losse gerechten

Separator7

BEREIDINGSWIJZE

DESEMBROOD MET SMEERSELS
  • Haal de desembol uit de zak en bak hem 6 minuten af in de voorverwarmde oven van 180 graden.
  • Schep de Hooiboter, hummus en de pesto uit de bakjes en doe deze in kleine leuke schaaltjes.
BISQUE
  • Verwarm de bisque (al roerende) in een pannetje op een niet al te hoog vuur tot net voor het kookpunt.

  • Haal de pan van het vuur. Roer de roomboter met een garde of staafmixer door de warme soep. 

  • Voeg de vis toe en laat deze even doorwarmen (niet koken).

  • Schep de soep in een voorverwarmd diep bord of in een kop en serveer hierbij de ansjovismayonaise.

ASPERGESOEP
  • Verwarm (al roerende) in een pannetje op een niet al te hoog vuur tot net voor het kookpunt.
  • Haal de pan van het vuur en roer de roomboter door de soep met een garde of staafmixer.
  • Doe de asperges en beenham in de soep en laat rustig even doorwarmen (eventueel op een heel laag pitje).
  • Schep de soep nog 1 x door en schep in een voorverwarmd diep bord of in een kop.
HOOIKIPPETJE
  • Verwarm de oven voor op 180 tot 200 graden en schuif het Hooikippetje met de aluminiumbak (compleet met groenten) zonder de deksel in de oven. Na +/- 20 minuten is het Hooikippetje met de groenten klaar.

RIBS CHERRY COKE
  • Verwarm de oven op 180 graden en leg de ribs op een ovenschaal, bak ze in 8 minuten af.

  • Doe de mailskolf in de vacuumzak in een pan kokend water en verwarm deze in 8 minuten.

AARDBEIEN ACHTER GLAS
  • Schep het yoghurtijs uit het tipje in de beker. Voor de rest hoef je niets eraan te doen 😉 
Blaadje

HOOITHUIS MUZIEK

×

Powered by WhatsApp Chat

×