hooithuis

Bereiden

Hieronder vind je een korte handleiding waarmee je onze heerlijke KETEL1 Serve kunt (af)maken en serveren.


Al onze verpakkingsmaterialen zijn biologisch afbreekbaar.

Krul
Separator7

HOOIHUIS

KETEL1 SERVE

PEREN PUREE MET SIROOP

voor de siroop

  • 140 gram suiker
  • 200 ml water
  • 5 takjes rozemarijn
  • 10 kardemom zaadjes
  • 65 venkelzaadjes
  • 1 snufje zout

voor de puree

  • 1 peer
  • 100 ml perensap
  • Sap van 1 limoen
GARNITUUR
  • 1 venkel
  • Venkelloof
  • Sap van 1 limoen
  • 3 partjes limoen
  • 1 takje rozemarijn
  • 1 veer van Jeroen (Pauw)

 

IN DE PITCHER
  • 150 ml KETEL1
  • 550 ml bruiswater
  • 200 ml peren puree met siroop
  • Garnituur
  • Veel liefde
HOE TE BEREIDEN
  • Vul de pitcher met ijs.
  • Voeg hier de peren puree met siroop , KETEL1 en het bruiswater aan toe.
  • Schaaf de venkel in dunne plakken en meng dit met het sap van 1 limoen.
  • Voeg dan de venkel en limoenpartjes aan de pitcher toe. goed doorroeren.
  • Afmaken met rozemarijn, de pauwenveer en het venkelloof. 

Geniet ervan!

Blaadje

HOOIHUIS KETEL 1 MUZIEK

×