Lentespecial: zo ziet onze Lente er uit! | Het Hooihuis

Hooihuis

Lentespecial

Daar is de lente!

Lente! Wat is het toch een heerlijk seizoen. Alles gaat weer groeien en bloeien en het is steeds langer licht. De verliefde stelletjes zijn weer regelmatig op ons heerlijke (vaak) zonovergoten terras te vinden.

Met de komst van de lente zijn er ook weer een hoop nieuwe heerlijke producten te verkrijgen. Met op onze nieuwe wijnkaart sprankelende frisse wijnen, lekker wit bier van de tap, asperges, kreeft, zeekraal, lamsvlees en aardbeien. Bij Het Hooihuis doen we altijd onze uiterste best om de sfeer van het seizoen ook in de kaart terug te laten komen. En ook dat zie je dit lenteseizoen weer terug.

Met heerlijke seizoensgerechten, hopen we daarmee onze gasten te plezieren. Geniet van ieder moment en haal het beste uit dit vrolijke seizoen!

Benieuwd wat wij deze lente allemaal voor je in petto hebben? Lees dan vooral even verder!

De lente begint officieel op 20 maart en eindigt 21 juni. De laatste dag van de lente is ook de langste dag van het jaar. Bij Het Hooihuis start de lente al op 1 maart!
01

Lentepecial 

Lenteseizoen bij Het Hooihuis

Seizoen is het woord waar alles om draait bij Het Hooihuis. Onze maandthema’s, events, de gerechten op de menukaart en gekozen dranken stemmen wij allemaal af op het seizoen. Naast onze ‘smakelijk leven’ slogan dekken we hiermee de gehele lading van ons concept. Ook zorgen we ervoor dat zoveel mogelijk producten uit onze eigen regio komen. Kom jij deze lente ook genieten van het smakelijke leven bij Het Hooihuis?

02

Terrasje ‘pikken’?

Het Hooihuis terras

Er is deze lente al goed gebruik gemaakt van ons heerlijke terras. Kom deze lente een ‘terrasje pikken’ bij Het Hooihuis. Wist je dat we een speciale drankenkaart hebben met een reuze assortiment aan onder andere heerlijke bieren en luxe wijnen? Met wie kom jij genieten van het smakelijke leven?

Asperges-bij-het-hooihuis
Beste asperges van Nederland
Aspergerestaurant 2019
03

Asperges

Heel de maand mei

Heel de maand mei kun je bij Het Hooihuis genieten van een asperge proeverij. Het is er namelijk weer tijd voor! Boer Anton uit Wouw heeft voor ons weer de beste asperges uitgezocht. Verder heeft onze Miranda maar liefst zes verschillende aspergegerechten samengesteld. De gerechten kun je naar eigen wens en smaak bestellen!

Kom jij deze maand genieten van het witte goud? Maak heel makkelijk online een reservering.

04

Wijn = fijn!

Nieuwe wijnkaart

Wist je dat we bij Het Hooihuis een gloednieuwe wijnkaart hebben? We hebben ons helemaal de blubber geproefd. Maar het resultaat mag er zijn. Zo vind je onder andere 10 verschillende witte wijnen en 10 rode wijnen op de kaart die je nu ook allemaal per glas kunt bestellen! Daarnaast vind je er een heerlijke selectie van verschillende bubbels en diverse port en dessert wijnen. Nog niet genoeg? Vraag dan naar onze kelderschatten, onze wijnkaart met zeer bijzondere wijnen per fles.

zomerse tipies tapas hooihuis barbecue
Tipi tent
Hooihuis_Vuurtje
05

Zomer Tapas

Tipies Tapas arrangement

Deze lente en zomer feesten in onze Tipi Tent? Dat kan! We hebben namelijk een heerlijk tipies tapas arrangement samengeseteld. Er zijn weer volop heerlijke gerechtjes te vinden waarvan je lekker kunt genieten met een grote groep groep vrienden, familie, of collega’s. Bekijk het heerlijke typische zomerse Tipies Tapas arrangement.

06

Belangrijke dagen in de lente

Voor op de agenda

In de lente zijn er een aantal belangrijke dagen bij Het hooihuis. Dagen waarop we net even iets extra’s organiseren of op de menukaart hebben staan. Of wat dacht je van een heus event? Schrijf de onderstaande data alvast in de agenda: zo hoef je niets te missen.

  • 6 mei: Lions asperge event. Lekker smullen van heel veel asperge gerechtjes voor het goede doel en het netwerken! Meer informatie over het Asperge event kun je hier vinden.
  • 12 mei: Moederdag: speciaal voor Moederdag hebben we een heerlijke high tea samengesteld. Het menu maken we begin mei bekend! Alvast een tafeltje reserveren? Dat kan natuurlijk al!
  • Juni: Kip & Bief maand. Juni staat bij ons de hele maand in het teken van Kip en Bief. Zeg nou zelf, wat is er lekkerder dan een sappig kippetje of een malse steak? Daarbij eigengemaakte frieten en lekkere groente naar keuze met een mooi glas wijn of stevig bier van de tap.
Asperge event hooihuis
07

Drank feitjes

Drankexpert Luuk aan het woord

Nu het weer lente is, is de tijd ook weer aangebroken om de drankkaart aan te passen. Volop alcoholvrije cocktails, Miraval rosé van de wijngaard van Brad Pitt uit de Provence of een mooie speciaalbier van de tap. Als de zon gaat schijnen gaat de La Trappe wit kraan uiteraard ook weer open.

08

De lentekeuken  

Chefkok Miranda blikt vooruit

De zon weer gaat schijnen. Bloemen die uitkomen, jonge diertjes kijken en ijsjes halen bij de Gerdahoeve. Dat is voor mij de lente en het is wat mij betreft een van de mooiste seizoenen. Het is ook dit seizoen een waar ‘food walhalla’, met jonge peulvruchten, meiknollen, Oosterschelde kreeft, zeekraaltjes, en natuurlijk asperges! Onze menukaart beweegt tegenwoordig mee met het seizoen en er worden continue aanpassingen gedaan.

In mei gaan we volop genieten van asperges en in juni staat er kip en bief op het menu! Ik heb er zin in.

09

Wie wil lekker aanschuiven zonder te koken en boodschappen te doen? 

Hooihuis toppers gezocht!

Wij zijn continue op zoek naar Hooihuis helden om onze horeca familie compleet te maken. Gun jezelf de leukste baan die er bestaat. Benieuwd welke vacatures openstaan? Bekijk dan onze vacaturepagina!

Wie komt er deze lente genieten van het smakelijke leven?
Jeroen de Pauw

Deze lente lekker vertoeven bij Het Hooihuis?

Reservering maken
WhatsApp WhatsApp ons