GERECHTEN
Onze gerechten hebben nog wel een kleine bereiding in de keuken nodig. Wil jij weten hoe je de gerechtjes klaarmaakt klik dan hier.
KLEINE GERECHTJES
Met de bijzondere selectie kleine gerechtjes stel je zelf jouw menu samen. Delen kan natuurlijk ook!
KOUDE BEREIDINGEN
Desembrood van Guust met Hooiboter
3 oesters met citroen
Kort geschroeide sashimi van zalm, kimchi van radijs, wasabimayonaise, wasabi crunch en furikake
Geroosterde bietjes met amarena kersen, macadamia noten, Nederlandse buffelmozzarella en balsamico
WARME BEREIDINGEN
Huisgemaakte bisque (400 ml) met vis, schaal-en schelpdieren
Gazpacho (400ml) van tomaat en watermeloen
Langzaam gegaard en gelakt met appelstroop. Geserveerd met granny smith, kerriemayonaise en Hollandse zuren
Geroosterde bloemkool, macadamia noten, gerookte Pecorino, knapperige kappertjes en een waterkers-bloemkoolsalsa
Optie vegan
Gegrilde courgette en bospeen met opgeklopte feta, pistache, perzik, dragon en munt
HOOFDGERECHTEN
Franse vrije uitloop coquelette, kruidenhooi, citroen, hooizout en seizoensgroenten
Franse vrije uitloop coquelette met gember, hoisinsaus, rode peper, sesamolie, knoflook, honing, sojasaus en seizoensgroenten
Franse vrije uitloop coquelette met BBQ-rub van paprika, komijn, chilli’s en seizoensgroenten
Grainfed sukade (150 gram) met chimichurri en seizoensgroenten
Grainfed rib-eye (400 gram) met jus van pepers en gepofte knoflook en seizoensgroenten. Ook lekker om te delen!
BIJGERECHTEN
Roseval aardappeltjes in de schil met peterselie
Radijs, tomaat, komkommer, sjalot, paprika, fetakaas, limoen, olijfolie, za’atar en sesam
DESSERTS
Lotte’s glaasje gevuld met vanillecrème, aardbeien, aardbeiensaus met vlierbloesem, yoghurt roomijs, Romanoffroom, ruby granola en meringue
Van onze patissiers met vanille-ijs en vanillesaus
Box gevuld met 5 kazen van het Kaasatelier uit Oud-Gastel