Dineren

Bij Het Hooihuis heb je een ruime keuze uit smaakvolle voorgerechten, vers bereide hoofdgerechten en heerlijke nagerechten. Onze gerechten zijn dagvers en wij koken traditioneel met zelfgemaakte soepen, sauzen en desserts. Onze groente zijn zoveel mogelijk biologisch en seizoensgericht. Ook is de vis op onze menukaart duurzaam gevangen. Het vlees en gevogelte is afkomstig van biologische kwaliteitsboerderijen. Stel zelf een diner samen of kies ‘Ons Menuuke’: een driegangenmenu voor een mooie prijs.

Dineren bij Het Hooihuis

Heerlijk dineren in een ongedwongen en relaxte sfeer in de omgeving van Roosendaal? Dan ben je bij Het Hooihuis aan het juiste adres! Op de menukaart staan heel veel verschillende voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten. Zeker weten dat er voor jou iets lekkers tussen zit. Ook kun je een driegangenmenu kiezen voor een betaalbare prijs. Kom jij ook genieten van het smakelijke leven?

Dineren in Roosendaal

Wil je gezellig dineren in Roosendaal? Dan is Het Hooihuis dé perfecte locatie. Dit komt door de ideale ligging aan knooppunt De Stok langs de A17 en A58. Het restaurant is geschikt voor gezinnen met (kleine) kinderen, zakelijke afspraken of voor grote groepen. Natuurlijk ben je ook welkom als je romantisch met zijn tweeën wilt genieten van een etentje.

Hooihuis gerechten

De chef-koks koken alle Hooihuis gerechten dagvers. Verder bereiden zij de soepen, sauzen en desserts allemaal zelf. Onze gerechten bestaan uit zo veel mogelijk biologische en seizoensgerichte producten. Zo is de vis duurzaam gevangen en komt het vlees en gevogelte van biologische kwaliteitsboerderijen.

Ons Menuuke: een driegangenkeuzemenu

Op de menukaart staan verschillende dineropties. Zo kun je onder andere een driegangenmenu kiezen voor een betaalbare prijs. Voor slechts 29,95 kun je een voorgerecht, hoofdgerecht en een nagerecht bestellen. In dit keuzemenu vind je vaak seizoensgebonden gerechten en producten.

Hooihuis menukaart

Naast het keuzemenu kun je ook kiezen van de uitgebreide menukaart. De menukaart bevat diverse heerlijke opties voor een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. Start de avond bijvoorbeeld met een kreeften-vissoepje. Kies vervolgens een lekker gekruid Hooihuis kippetje en sluit af met heerlijk stroopwafelijs. Natuurlijk hebben wij ook een aparte menukaart voor kinderen. Kom vooral genieten van al het lekkers wat wij in huis hebben en proost met ons mee op het smakelijke leven!

Een tafel reserveren bij Het Hooihuis

Wil je graag een tafel reserveren voor een diner bij Het Hooihuis in Roosendaal? Maak dan heel eenvoudig hier jouw online reservering. Natuurlijk kun je ook bellen op het telefoonnummer: 0165-537902 of stuur een mail naar: info@hooihuis.nl.