Eten in Roosendaal? Bekijk de menukaart | Het Hooihuis

Dineren

Bij Het Hooihuis heb je een ruime keuze uit smaakvolle voorgerechten, vers bereide hoofdgerechten en heerlijke nagerechten. Onze gerechten zijn dagvers en wij koken traditioneel met zelfgemaakte soepen, sauzen en desserts. Onze groente zijn zoveel mogelijk biologisch en seizoensgericht. Ook is de vis op onze menukaart duurzaam gevangen. Het vlees en gevogelte is afkomstig van biologische kwaliteitsboerderijen. Stel zelf een super smakelijk diner samen of kies ‘ons Menuuke’. Dit is ons driegangenmenu voor een mooie prijs. Kom jij ook lekker bij ons eten in Roosendaal? Voor iedereen die liever a la carte kiest hebben wij heerlijke ‘Super Smakelijke’ gerechten! Dit zijn onze toppertjes waar we al jaar en dag veel mensen blij mee maken. Voor deze gerechten gebruiken we wat exclusievere producten, speciaal voor de echte smulpapen en liefhebbers. Deze producten passen in het seizoen en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Kijk ook eens in ‘ons moestuintje’ voor een lekker groente of saladegerechtje als extraatje erbij.

 

Dineren bij Het Hooihuis

Heerlijk dineren in een ongedwongen en relaxte sfeer in de omgeving van Roosendaal? Dan ben je bij Het Hooihuis aan het juiste adres! Op de menukaart staan heel veel verschillende voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten. Zeker weten dat er voor jou iets lekkers tussen zit. Ook kun je een driegangenmenu kiezen voor een betaalbare prijs. Kom jij ook genieten van het smakelijke leven en heerlijk eten in Roosendaal?

Restaurant Roosendaal

Wil je gezellig uit eten in Roosendaal? Dan is Het Hooihuis dé perfecte locatie. Dit komt door de ideale ligging aan knooppunt De Stok langs de A17 en A58. Daarnaast ligt Het Hooihuis vlakbij het populaire Rosada. Daar kun je je hart ophalen en heerlijk shoppen! Na het shoppen trek gekregen? Dan is Het Hooihuis het restaurant vlakbij Rosada de perfecte plek om de honger te stillen. Het restaurant bij De Stok is geschikt voor gezinnen met (kleine) kinderen, zakelijke afspraken of voor grote groepen. Natuurlijk ben je ook welkom als je romantisch met zijn tweeën wilt genieten van een etentje.

Hooihuis gerechten

De chef-koks koken alle Hooihuis gerechten dagvers. Verder bereiden zij de soepen, sauzen en desserts allemaal zelf. Onze gerechten bestaan uit zo veel mogelijk biologische en seizoensgerichte producten. Zo is de vis duurzaam gevangen en komt het vlees en gevogelte van biologische kwaliteitsboerderijen.

Ons Menuuke: een driegangenkeuzemenu

Op de Hooihuis menukaart staan verschillende dineropties. Zo kun je onder andere een driegangenmenu kiezen voor een betaalbare prijs. Voor slechts 35,00 kun je een voorgerecht, hoofdgerecht en een nagerecht bestellen. In dit keuzemenu vind je vaak seizoensgebonden gerechten en producten.

Hooihuis menukaart

Naast het keuzemenu kun je ook kiezen van de uitgebreide maand menukaart. In Hooihuis-termen ook wel ‘Het is er weer tijd voor’ genoemd. De menukaart bevat diverse heerlijke opties voor een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. Start de avond bijvoorbeeld met een heerlijke carpaccio . Kies vervolgens een lekker gekruid Hooihuis kippetje of een goede tournedos en sluit af met een heerlijke Dame Blanche. Natuurlijk hebben wij ook een aparte menukaart voor kinderen. Kom vooral genieten van al het lekkers wat wij in huis hebben en proost met ons mee op het smakelijke leven!

Een tafel reserveren 

Wil je graag een tafel reserveren om te eten in Roosendaal bij Het Hooihuis? Maak dan heel eenvoudig hier jouw online reservering. Natuurlijk kun je ook bellen op het telefoonnummer: 0165-537902 of stuur een mail naar: info@hooihuis.nl.

WhatsApp WhatsApp ons