High tea

Bij Het Hooihuis kun je genieten van heerlijke zoete en hartige lekkernijen tijdens onze high tea! Proef de verschillende luxe amuses, warme en zoete gerechtjes op onze goed gevulde etagères en laat je verrassen door de verschillende soorten thee! Smakelijk genieten!

High tea bij Het Hooihuis

Ben je gek op heerlijke zoete hapjes, amuses en andere lekkernijen? Dan is een high tea in Roosendaal bij Het Hooihuis iets voor jou! Wij serveren een compleet ‘Roosendaalse’ high tea driegangenmenu voor 22,50 euro per persoon.

High tea in Roosendaal

De leukste plek voor een high tea in Roosendaal is bij Het Hooihuis. Iedere dag kun je bij ons tussen 11:00 en 14:30 uur genieten van een afternoon tea. Met onze zogenoemde ‘Hooge thee’ beleef je een gezellige middag uit met de hele familie, vrienden of gewoon met z’n tweetjes. Onze ‘Hooge thee’ is ideaal om een verjaardag, vrijgezellenfeest of een babyshower te vieren.

Hooihuis high tea

Ons concept is heel eenvoudig. Wij serveren namelijk een high tea driegangenmenu. Daarom is onze afternoon tea ook super geschikt als een uitgebreide brunch.

Naast de diverse theesoorten waaruit je kunt kiezen, serveren wij etagères met heerlijke hartige, warme en zoete lunchgerechtjes. Het driegangenmenu start met een etagère gevuld met diverse soorten luxe amuses. Zo vind je er onder andere een huisgemaakte groentetaart, tortilla met gerookte zalm en een gegrilde clubsandwich met gerookte kipfilet.

Daarna serveren we heerlijke warme gerechtjes. Denk daarbij aan een kroketje van kreeft met garnalen en gefrituurde peterselie of een kippendijen spiesje. We eindigen met zoete gerechtjes zoals een mini appeltaartje en scones met cream. We houden ook altijd rekening met de verschillende seizoenen.

High tea met kinderen

Genieten van een high tea met kinderen? Geen probleem! Wij hebben een speciaal high tea menu voor kinderen voor 12,50 euro. Het menu bevat zowel hartige als zoetige hapjes zoals een muffin, slagroomsoesjes, verse fruitsalade en een mini pizza.

Een high tea reserveren

Wil je graag een tafel reserveren bij Het Hooihuis? Maak dan heel eenvoudig hier jouw online reservering. Natuurlijk kun je ons ook even bellen op het telefoonnummer: 0165-537902 of stuur ons een mail: info@hooihuis.nl.