VOORAF
TOMATENSOEP
Met balletjes en broodkrokantjes apart
POMPOENSOEP
Zoet soepje van pompoenen en een vleugje sinaasappel
HAM MET MELOEN
HOOFDGERECHTEN
RUNDERHACHEE
Stoofvlees van rund met frietjes en appelmoes
KIP, FRIET EN APPELMOES
Half Hooikippetje uit de oven. Geserveerd met frietjes en appelmoes
PASTA
Met tomatensaus en Italiaanse gehaktballetjes
ZALMFILET
Zalmfilet van de Ofyr met aardappeltjes
NAGERECHT
Kerstdessert
Verrassingsdessert speciaal voor de kids gemaakt door onze koekenbakkers
RESERVEER HIERONDER JOUW DAG EN TIJDSTIP
1e Kerstdag
Restaurant
11.00 tot 14.30 uur | 4-gangen | 57.50
15.00 tot 18.30 uur | 4-gangen | 57.50 Volgeboekt
19.00 tot 22.30 uur | 4-gangen | 57.50 Volgeboekt
Binnenhaard
Volgeboekt
Hooihuis boven
12.00 tot 16.00 uur | 4-gangen | 57.50
18.00 tot 23.00 uur | 4-gangen | 57.50 Volgeboekt
2e Kerstdag
Restaurant
11.00 tot 14.30 uur | 4-gangen | 57.50
15.00 tot 18.30 uur | 4-gangen | 57.50
19.00 tot 22.30 uur | 4-gangen | 57.50
Binnenhaard
11.30 tot 15.00 uur | 4-gangen | 57.50
15.30 tot 19.00 uur | 4-gangen | 57.50 Volgeboekt
19.30 tot 23.00 uur | 4-gangen | 57.50 Volgeboekt
Hooihuis boven
12.00 tot 16.00 uur | 4-gangen | 57.50
18.00 tot 23.00 uur | 4-gangen | 57.50 Volgeboekt