[Tip] Lunchen in Roosendaal? Bekijk de Hooihuis lunchkaart | Het Hooihuis

Lunchen bij Het Hooihuis

Lekker lunchen in de omgeving van Roosendaal? Dan ben je bij Restaurant Het Hooihuis aan het juiste adres! Bij Het Hooihuis kun je heerlijk lunchen en heb je volop keuze uit diverse lunchgerechten. Voor iedereen is er wel wat wils!

Lunchen in Roosendaal

Restaurant Het Hooihuis is een leuke lunchplek in Roosendaal. Ons kindvriendelijke restaurant ligt vlak langs de A17. Dit maakt Het Hooihuis een ideaal gelegen en makkelijk bereikbare plek om te lunchen in de omgeving van Roosendaal, Breda, Bergen op Zoom en omstreken. Bovendien kun je bij ons gratis parkeren! Spreek bij ons af met zakenrelaties of kom gezellig lunchen samen met familie, vrienden of kennissen.

Hooihuis halfuurtjes

Het Hooihuis heeft verschillende lunchgerechten waar je uit kunt kiezen. Ga voor een Hooihuis halfuurtje als je weinig tijd hebt, maar toch wilt genieten van een gezonde lunch. Een Hooihuis halfuurtje is een uniek lunchconcept, waarbij je gegarandeerd binnen 30 minuten kunt lunchen. Ideaal voor bijvoorbeeld een zakenlunch. Kies uit een club sandwich met onder andere kipfilet, gebakken Zeeuws spek, trostomaat en Hollandse sla. Of ga voor onze populaire Hooihuis twaalfuurtjes met diverse vlees- of visgerechten. Ook hebben we verschillende vegetarische opties verkrijgbaar.

Hooihuis lunchgerechten

Heb je wat meer tijd en wil je uitgebreid genieten van een Hooihuis lunch? Dan kun je onder andere kiezen uit een goed belegde boterham. Je kiest een heerlijk beleg zoals gebakken paddenstoelen, gerookte zalm of een mals stuk biefstuk.

Daarnaast kun je ook gaan voor een warme lunch. Denk daarbij aan diverse dagverse soepen zoals tomatensoep of populaire kreeften-vissoep. Ook hebben wij een Tournedos of een lekkere sliptong op het lunchmenu staan. Liever iets gezonds? Maak dan een keuze uit de verschillende salades zoals een geitenkaas salade of een salade Maroc. Bekijk ons uitgebreide keuzemenu om alle verschillende lunchopties te ontdekken.

Lunch reserveren

Wil je graag lunchen in Roosendaal en een reservering maken? Maak dan heel eenvoudig hier jouw online reservering. Natuurlijk kun je ons ook bellen op het telefoonnummer: 0165-537902 of stuur ons een mail: info@hooihuis.nl.

WhatsApp WhatsApp ons