VOORGERECHT
Tataki van zalm
Kort geschroeide sashimi van zalm, kimchi van radijs, wasabi-pindacrunch en furikake
of
Classic Steak tartare
Fijngesneden Angus-lende aangemaakt met uitjes, ketchup, kappertjes, augurk en mosterd
of
Biet Mozzarella*
Geroosterde bietjes met amarenakersen, macadamia noten, Nederlandse buffelmozzarella en balsamico
TUSSENGERECHT
hooihuis vissoep
Huisgemaakte bisque met vis, schaal-en schelpdieren, zuurdesemtoast met ansjovismayonaise, ansjovis en kappertjes
of
BUIKSPEK
Langzaam gegaard en gelakt met appelstroop. Geserveerd met granny smith en kerriemayonaise
of
SCHORSENEREN MET PRIK IN HET POTJE
Zacht gegaarde winterasperges met aardappel en een botersaus met ei, cornichons, peterselie en winterpostelein
HOOFDGERECHT
HERTENRUGFILET
Rosé gebraden hertenrugfilet met seizoensgroenten en jus van amarenakersen, rode peper en verse vijgen
of
FJORD COD
Met ravioli van bospaddestoelen, savooie kool, schuim van paddenstoelen en beukenzwammen
of
BLOEMKOOLROAST
Geroosterde bloemkool, macadamianoten, gerookte Pecorino, knapperige kappertjes en een waterkers-bloemkoolsalsa
DESSERT
LIEFDESTAARTJE VAN ONZE PATISSIERS
Lekker delen met z’n tweetjes