GANG 1
TONIJN PIZZA
Dun gesneden tonijnfilet, krokante filo, citroengel, kappers, bieslook, wasabimayonaise, sesamzaad
of
CLASSIC STEAK TARTAAR
Fijngesneden Angus-lende aangemaakt met uitjes, ketchup, kappertjes, augurk en mosterd
GANG 2
HOOIHUIS VISSOEP
Huisgemaakte bisque met vis, schaal-en schelpdieren, zuurdesemtoast met ansjovismayonaise, ansjovis en kappertjes
of
POMPOEN-WORTELSOEP
Winters soepje, chili, gember, geitenkaas en sinaasappel-olie
GANG 3
PORTOBELLO STEAK
Crème van peterseliewortel, krokante tuinboon, chipotle en paddenstoelenkruid
of
BIMI ROAST
Geroosterde bimi, crème van bloemkool, schuim van 7-Nani (Taleggio ingelegd met eekhoorntjesbrood en truffel), macadamia, cress van broccoli en Porcini-poeder
GANG 4
COQUILLE
Taartje van pastinaak met Franse coquilles, bloemkoolschuim en hazelnoot-crumble
of
FLAT IRON TARTE TATIN
Ondersteboven gebakken taartje van sjalotjes, esdoornsiroop, balsamico en tijm met flat iron Angus steak en een romige bospaddenstoelensaus
DESSERT
LIEFDES-TAARTJE VAN ONZE PATISSIERS
Klein taartje met roze peper en passie-yoghurt ganache (romige chocolade), framboos, luchtige witte chocoladecrème, koekjes en chocolade hartjes