Mosselmaand

De hele maand augustus lekker smullen bij Het Hooihuis!

mosselmaand

Mosselmaand

De mosselen zijn er weer! De hele maand augustus kun je bij Het Hooihuis genieten van de zilte delicatesse uit Zeeland. Wat dacht je van een Bretons mosselsoepje of heerlijke gerookte mosselen in hooi? Klinkt heerlijk he? Zie jij jezelf al zitten met goed gezelschap op ons zonovergoten terras vlakbij een knapperend haardvuur?

Mosselfeestje bij Het Hooihuis

De heerlijke Hooihuis mosselen hebben al een flinke reis achter de rug voordat jij ze op kunt peuzelen. De mosselen worden namelijk ‘opgevoed’ in het prachtige Waddengebied. Daar is de zee rijk aan goede voedingstoffen voor de mossel. Hierna verhuizen de schelpdieren naar de Oosterschelde. Onze Zeeuwse leverancier vishandel G&B voorziet ons dagelijks van verse mosselen.

Een goed wit wijntje mag natuurlijk niet bij de mosselen ontbreken. Hooihuis tip: ga voor de La Touche Muscadet of de Rueda Verdejo. Of maak er er een nóg groter feestje van en ga voor de Gin Mare met Fevertree Mediterranean Tonic met verse munt en zwarte peper! Bierliefhebbers kunnen het beste kiezen voor een La Trappe Witte Trappist. 

Tijd dus om in augustus lekker te komen genieten van de beste mosselen! Met wie wil jij langskomen?

Reservering plaatsen