blog
Personeelsdag 2024
Eens per jaar sluiten we onze deuren en zetten we onze toppers in het zonnetje. Het was weer een geweldige dag! Onze collega Zoë deelt wat we allemaal hebben meegemaakt. Lees je mee?
Als medewerker van restaurant Hooihuis mag ik wel zeggen dat de jaarlijkse personeelsdag een hoogtepunt is waar we altijd enorm naar uitkijken! Dit jaar hadden we wederom geen idee wat ons te wachten stond – alleen dat we om 7.00 uur paraat moesten staan voor een dag vol verrassingen.
De verwachtingen waren hoog, en het team had het over niets anders dan wat we mogelijk zouden gaan doen. Toen we eenmaal verzameld waren, begon de dag meteen goed, want we kregen allemaal een persoonlijke verrassing: een toffe, gepersonaliseerde rugzak met eten en drinken om de dag goed mee door te komen!
Een traditioneel begin bij Herberg "In den Bockenreyder"
Met twee grote bussen vertrokken we richting onze eerste bestemming. Waar we naartoe gingen, was nog steeds een raadsel, en onderweg zat de sfeer er al goed in. We kwamen aan bij Herberg "In den Bockenreyder", een mooie plek midden in de natuur. Daar stond een stevig Hollands ontbijt op ons te wachten met uitsmijters – precies wat we nodig hadden om de dag mee te beginnen. Het was supergezellig, samen ontbijten met het hele team.
Feest in de bus naar de Efteling
Na het ontbijt was het tijd voor de volgende verrassing. Terug in de bussen brak het feest al los: muziek aan, meezingers op repeat, en iedereen was in topstemming. Wat bleek? We gingen naar de Efteling! De hele bus stond op z’n kop. Eenmaal aangekomen kregen we een aantal leuke opdrachten die ons door het park heen leiden.
Na de opdrachten hadden we de rest van de tijd om vrij rond te lopen in de Efteling. Iedereen had het naar zijn zin, en het was geweldig om met collega’s in de achtbanen te gaan. De Efteling blijft magisch!
Feestelijke afsluiting bij Pinxos
Toen de dag in de Efteling ten einde liep, keerden we met de bussen weer terug richting Roosendaal. De feestvreugde was nog niet voorbij! We sloten de dag af bij Pinxos, waar we met z’n allen heerlijk hebben gegeten.
We werden verrast door een optreden van niemand minder dan Aymar Torres. De live muziek zorgde ervoor dat de voetjes van de vloer gingen. DJ Maarten Kaas nam de avond over en maakte er een onvergetelijk feest van.
Een heerlijke dag met een heerlijk team! Deze dagen laten je echt voelen dat je deel bent van een familie - een Hooihuis-familie. Ik heb nu al zin in volgend jaar!
Ben jij er volgend jaar ook bij?
Solliciteer naar één van onze openstaande functies of laat jouw gegevens achter en bekijk samen met onze HR manager, Joyce, de mogelijkheden binnen het Hooihuis voor jou.
Binnen 3 werkdagen nemen we contact met je op!
lees ook:
Kerststrikjes-pasta van Chef Dennis
HooiThuis
Hooi december! Tijd om de kerstboom op te tuigen, de lichtjes aan te steken en je klaar te maken voor een heerlijke kerst. Dit jaar zorgeloos genieten van het kerstdiner? Laat de boodschappen en voorbereidingen aan ons over en bestel De HooiBox Kerst!
De kleine buikjes moeten natuurlijk ook gevuld worden. Chef Dennis, zelf vader van drie, weet precies wat de kids lekker vinden! Hij heeft een simpel én smakelijk recept voor je: kerststrikjes-pasta. Lees je mee?
Open dag voor ouders
Team Hooihuis
We organiseerden een ochtend speciaal voor de ouders van onze stagiaires, leerlingen en oproepkrachten. Want hoe leuk is het om te zien waar je kroost al die uren doorbrengt? We namen hen letterlijk mee voor een kijkje in onze keuken! Het werd een ontzettend leuke en inspirerende ochtend waar we je graag meer over vertellen. Lees je mee?
Dit was de zomer bij het Hooihuis
Dit was de zomer bij het Hooihuis
We moesten er dit jaar even op wachten, maar uiteindelijk konden we volop genieten van de zomer! Lange zomeravonden in onze tuin, mosselen op het menu & heerlijke frisse bieren van de tap. We blikken graag terug op de zomer van 2024. Lees je mee?