Gezellig en sfeervol
In de Tipi Tent

Voor een onvergetelijk feest

Hooihuis Tipi Tent

Tipi Tent

In onze Tipi Tent is het wel heel bijzonder feesten! De Hooihuis ‘Tipi’ is geschikt voor grote groepen voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje, familiefeest of een bruiloft. ‘s Winters kunnen we in de Tipi Tent tot 70 personen een fantastische middag of avond bezorgen. In de zomer voor zelfs nog grotere groepen! Bekijk hieronder de Tipi-arrangementen of lees meer over de diverse mogelijkheden.

 

 

Hooihuis Tipi Tent

De Hooihuis Tipi Tent is een grote tent gelegen in de gezellige tuin van Het Hooihuis. De bijzondere tent is super geschikt voor feesten en partijen. Denk daarbij aan bruiloften, familiefeesten, bedrijfsfeestjes en verjaardagen. Op deze pagina vind je meer informatie over de Tipi Tent.

Tipies arrangementen

In de tipi tent serveren we verschillende culinaire arrangementen. Zo kun je in de zomer genieten van een heerlijke zomerse barbecue: de Tipies barbecue. In de winter serveren we Tipies tapas. Deze arrangementen zijn te reserveren vanaf 20 personen.

Perfecte feestlocatie

De Hooihuis Tipi Tent is dé perfecte feestlocatie voor groepen! Voor diverse leuke feestjes kun je terecht bij Het Hooihuis. In de Tipi Tent kunnen groepen heerlijk genieten in een ongedwongen sfeer van een unieke dag, middag of avond! De Tipi Tent heeft een hoogte van zo’n negen meter. Wanneer de tent gesloten is passen er 35 mensen in, bij een open tipi zo’n 100 mensen. Kortom, de Tipi Tent is een unieke feestlocatie!

Personeelsuitjes en bedrijfsfeesten

De Tipi Tent is ook super geschikt voor een personeelsuitje, bedrijfsuitje, of een bedrijfsfeest. In de tent kun je gezellig eten en drinken met collega’s. Natuurlijk kun je er ook zakenrelaties ontmoeten.

Bijzondere trouwlocatie

Het Hooihuis is een bijzondere trouwlocatie. De Tipi Tent is namelijk ook super geschikt voor bruiloften. De tent is een officiële trouwlocatie voor het afnemen van een huwelijk door de ambtenaar van de burgerlijke stand van Roosendaal. Door te trouwen in de Tipi Tent maak je van je bruiloft echt iets bijzonders en romantisch. Je kunt genieten van een ceremonie en een culinair feest dat op en top verzorgd is: een trouwdag om nooit meer te vergeten.

Feestlocatie in Roosendaal

De Hooihuis Tipi Tent is de ideale feestlocatie in Roosendaal. Naast dat je er dus leuke culinaire feestjes in kunt geven. Kun je ook tijdens de feestdagen als Kerst en Valentijnsdag in de Tipi Tent terecht. De Tipi Tent gebruiken we verder tijdens diverse Hooihuis evenementen!

Unieke feestlocatie reserveren

Wil je graag een unieke feestlocatie reserveren bij Het Hooihuis? Of wil je meer weten over de Tipi Tent? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Stuur ons een mailtje: info@hooihuis.nl of bel op het nummer: 0165-537902.