De Tipi Tent is een bijzondere feestlocatie in Roosendaal | Het Hooihuis

De Tipi Tent

Gezellig en sfeervol

Voor een onvergetelijk feest

De Tipi Tent is één van de meest iconische eyecatchers van Het Hooihuis. De tent ziet er altijd ‘Tip Top’ uit en is dé perfecte locatie voor een bedrijfsuitje, personeelsfeestje, zakelijke meeting, familiefeest, jubileum of bruiloft. Lekker met een grote groep genieten van een unieke dag, middag of avond in een ongedwongen sfeer in de sfeervolle Hooihuis tuin! Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij hebben alle opties op deze pagina voor je op een rij gezet.

In de winterse editie van onze Tipi Tent passen wel 80 mensen!

Wij hebben een geweldig feest gehad in de Tipi Tent, zeker weten een aanrader!

- Stephan Oomen
Tipi tent
01

Met z’n allen in de tent

Hooihuis Tipi Tent

De tent staat al sinds 2008 in onze geliefde Hooihuis tuin, vlak naast het sfeervolle terras. In eerste instantie diende hij als een naborrel plekje. Maar al snel besloten we om de tent aan te passen tot een goed uitgeruste en heerlijke plek voor grotere groepen. Afgelopen jaar heeft de Tipi een flinke make-over gekregen waardoor de tent nu nóg meer sfeer en gezelligheid uitstraalt. De bijzondere tent is uitermate geschikt voor culinaire feesten en partijen. Denk daarbij aan bruiloften, familiefeesten, bedrijfsfeestjes, jubilea en verjaardagen.

02

Zomer en Winter Tapas

Tipies Tapas arrangementen

In de Tipi Tent serveren we twee verschillende culinaire arrangementen.

In de zomer geniet je van heerlijke zomerse Tipies Tapas. Daarbij serveren we gerechten van de Ofyr barbecue zoals Ierse angus biefstukjes, zalm op cederhout en kip gado gado.

In de winter bereiden we typische winterse Tipies Tapas: van een seizoenssoepje tot aan een tagliatelle parmegianno. Speciale wensen? Laat het ons gerust weten!

zomerse tipies tapas hooihuis barbecue
Restaurant-het-hooihuis-roosendaal
03

Voor personeelsuitjes en bedrijfsfeesten

Perfecte feestlocatie

De Hooihuis Tipi Tent is dus een ideale plek voor een grote groep. De tent leent zich uitstekend voor diverse zakelijke gelegenheden. Wat dacht je van een personeelsuitje, teamuitje of bedrijfsfeest? Samen met collega’s is het er prima vertoeven. Waarbij je in een ongedwongen sfeer gezellig met z’n allen kunt eten en drinken. Natuurlijk kun je er ook zakenrelaties ontmoeten.

04

Happily ever after

Bijzondere trouwlocatie

Het Hooihuis is tevens een bijzondere trouwlocatie. De Tipi Tent is namelijk een prima plek om een bruiloft te organiseren. Wanneer je trouwt in de Tipi Tent maak je van je bruiloft écht iets bijzonders en romantisch. Je kunt genieten van een ceremonie en een culinair feest dat op en top verzorgd is. Beleef een trouwdag om nooit meer te vergeten! Grappig weetje: de Tipi Tent is een officiële trouwlocatie voor het afnemen van een huwelijk door de ambtenaar van de burgerlijke stand van Roosendaal.

Trouwlocatie in Roosendaal
Tipi tent
Hooihuis pauw jeroen
Hooihuis_tipi_tent
hooihuis roosendaal
05

Kerst en Valentijnsdag vieren?

Ideale feestlocatie

De Hooihuis Tipi Tent is wat ons betreft de ideale feestlocatie in Roosendaal. Naast dat er leuke culinaire feestjes georganiseerd kunnen worden. Kun je ook tijdens de feestdagen zoals Kerst en Valentijnsdag in de Tipi Tent terecht. De Tipi Tent gebruiken we verder tijdens diverse Hooihuis evenementen zoals het Giga Gamba Festijn, Mosselfeesten of tijdens de Houthakkerskampioenschappen.

06

Tipi Tent feitjes

Kende jij deze weetjes over de Tipi Tent al?

  • Het woord ‘Tipi Tent’ is eigenlijk een beetje vreemd. Een tipi is immers al een tent! De naam is echter zo bekend in de ‘volksmond’ dat we hem gewoon lekker zo houden.
  • De tent is zo’n 9 meter hoog.
  • Begin 2018 heeft de tent een make-over gekregen en is hij flink uitgebreid! Er is meer ruimte en hij heeft een nieuw interieur gekregen.
  • In totaal kun je met zo’n 80 tot 100 mensen eten in de tent als hij open is.
Restaurant-het-hooihuis-roosendaal
Eerst met z’n allen lekker smullen van heerlijke tapas. Daarna lekker uitbuiken met een dekentje en genieten van de grote vuren rondom de Tipi Tent in de sfeervolle Hooihuis tuin. Wie komt er genieten van het smakelijke leven?
Jeroen de Pauw

Nieuwsgierig geworden?

Offerte aanvragen
WhatsApp WhatsApp ons