Wij blijven vrienden

Hooihuis Vriendenpas

Volgens onze gegevens heb jij een Vriendenpas! Onze Vriendenpas bestaat nu zo’n 10 jaar. Het werd tijd voor een frisse blik op dit systeem. Echte vriendschap heeft geen pasje nodig, vinden wij! Je hoeft immers niet te bewijzen dat je een goede vriend bent, toch? 

De pasjes wisselen we in voor elke periode leuke verrassingen! We bedachten natuurlijk ook een leuke manier om afscheid te nemen van de Vriendenpas zelf. Speciaal voor jou hebben we een reeks leuke producten geselecteerd! Deze producten kun je afrekenen met jouw gespaarde Hooitjes*. 

*Hooitjes zijn tot en met 30 april in te wisselen. Daarna nemen we afscheid van de Vriendenpas en zeggen we Hooi tegen leuke verrassingen. Uiteraard blijven we onze vrienden in de toekomst verrassen.

daag vriendenpas
Krul

Verzilver jouw Hooitjes

Stap 1 van 2

Open samen met ons het voorjaar! Het voorjaar, de zomer en het najaar zijn de favoriete jaargetijden om in de Hooihuis-tuin te vertoeven. Zeker met onze spiksplinternieuwe Tipitent. We nodigen jou, als fanatieke vriendenpashouder, daarom graag donderdag 14 april uit om met een +1 aan te schuiven in onze Tipitent. We serveren je de gehele avond heerlijke voorjaarsgerechtjes mét bijpassende dranken. Deze mooie avond bieden we je compleet verzorgd aan in ruil voor je gespaarde Hooitjes. Dit fantastische moment samen met de beste vrienden van het Hooihuis willen we natuurlijk graag vastleggen. Tijdens deze avond zal er daarom een video opgenomen worden. 

We schalen jou als fanatieke vriendenpashouder onder ‘de levensgenieter’. Misschien heb je al gehoord dat we met een splinternieuw concept bezig zijn. Recht tegenover Restaurant Hooihuis. Op 6 april gaan we een avond proefdraaien. En jij bent uitgenodigd met een +1 om hier lekker aan te schuiven! Deze avond bieden we je compleet verzorgd aan in ruil voor je gespaarde Hooitjes. Het enige wat we graag van je willen weten is hoe leuk en lekker het is geweest!

Zin om lekker uit te pakken? Geniet HooiThuis! Wissel jouw gespaarde Hooitjes in voor 2 keer dé Hooi Box Best of. Een smakelijk 5-gangen menu met de beste gerechtjes van het Hooihuis.

Bestelling geplaatst? Je ontvangt binnen 2 werkdagen per e-mail een code die je gemakkelijk kunt gebruiken op www.hooihuis.nl om jouw Hooi Box te bestellen.

*Deze code is geldig t/m 1 juni 2022.

Voor de échte wijnliefhebber! Twee flessen ‘topspul’. Oftewel 2 mooie flessen wijn mét een luxe leren Ikookboekje gemaakt door Amy Bol van MonAmy.nl waarin je onze Hooihuis recepten, wijninfo en weetjes in kunt bewaren. 
 
Bestelling geplaatst? 2 werkdagen nadat jij jouw bestelling hebt geplaatst kun je jouw WijzeWijn-pakket op komen halen in ons restaurant.

Voor de échte levensgenieter hebben we 6 flessen ‘topspul’ geselecteerd. Wissel jouw gespaarde hooitjes in voor een wijnpakket van hoog niveau.

Bestelling geplaatst? 2 werkdagen nadat jij jouw bestelling hebt geplaatst kun je jouw wijnpakket op komen halen in ons restaurant.

×