Winterspecial: zo ziet onze winter er uit! | Het Hooihuis

Hooihuis

Winterspecial

Beleef een heerlijke, gezellige, warme winter

Mutsen op, stoere boots aan, een koude, rode neus en lekker dicht tegen elkaar aankruipen. Dat is echt winter. Het meest knusse seizoen van allemaal, waarbij de Schnapps, een goede rode wijn of een heerlijk Weizenbiertje je van binnen helemaal opwarmen. Bij Het Hooihuis doen we altijd onze uiterste best om de sfeer van het seizoen ook in de kaart terug te laten komen.

Met heerlijke seizoensgerechten, hopen we daarmee onze gasten te plezieren. Geniet van ieder moment en haal het beste uit het koudste seizoen, zo mag de winter nog wel even duren.

Benieuwd wat wij deze winter allemaal voor je in petto hebben? Lees dan vooral even verder!

Wist je dat de grootste sneeuwpop ooit maar liefst 37.21 meter hoog was en 4.080.000 kg woog? Dat is pas een popje! Laat de sneeuw maar weer komen in Nederland!
winterspecial
01

Winterspecial 

Winterseizoen bij Het Hooihuis

Seizoen is het woord waar alles om draait bij Het Hooihuis. Onze maandthema’s, events, de gerechten op de menukaart en gekozen dranken stemmen wij allemaal af op het seizoen. Naast onze ‘smakelijk leven’ slogan dekken we hiermee de gehele lading van ons concept. Ook zorgen we ervoor dat zoveel mogelijk producten uit onze eigen regio komen. Kom jij deze winter ook genieten van het smakelijke leven bij Het Hooihuis?

02

Jodela-jodela-jodelahietie

Heel de maand februari

Jodelahietie! Heel de maand februari kun je bij Het Hooihuis komen genieten van de heerlijkste winterse gerechten. Denk daarbij aan goulash suppe, käseknöpfle & zwiebeln en natuurlijk apfelstrudel mit sahne! Keuzestress? Dan kun je samen een ‘lecker zum teilen’ plank!

Bekijk het volledige jodelahietie menu en maak een reservering.

delen plank
schnaps
heisse liebe
nieuwe wijnkaart
03

Winterse dranken

Nieuwe wijnkaart

Vanaf begin februari kun je bij Het Hooihuis een gloednieuwe drankkaart vinden. Zo vind je onder andere 10 verschillende witte wijnen en 10 rode wijnen op de kaart die je nu ook per glas kunt bestellen! Daarnaast vind je er een heerlijke selectie van diverse port en dessert wijnen.

04

Winter Tapas

Tipies Tapas arrangement

Wist je dat je zelfs in de winter in onze Tipi Tent kunt vertoeven? De Tipi is heerlijk warm aangekleed en uiteraard volledig verwarmd. Kom met een groep vrienden, familie, of collega’s en geniet van heerlijke typische winterse Tipies Tapas: van een seizoenssoepje tot aan een tagliatelle parmegianno. Daarna kun je heerlijk opwarmen bij onze prachtige vuren in de Hooihuis tuin.

zomerse tipies tapas hooihuis barbecue
Hooihuis Tipi Tent
Hooihuis_Vuurtje
Hooihuis hardloper
05

Waar loop jij hard van?

Hooihuis hardlopers

Een aantal gerechten van Het Hooihuis staan behoorlijk wat jaartjes op de menukaart. Dit noemen we ook wel onze Hooihuis Hardlopers! Heb je weleens een kippetje op een bedje van hooi geproefd? Of wat dacht je van een heerlijk Hooihuis vissoepje? Keuze genoeg.

06

Drank feitjes

Drankexpert Luuk aan het woord

  • Februari staat bij Het Hooihuis helemaal in het teken van winterse gerechten (Jodelahietie!). En als je aan de winter denkt, dan denk je natuurlijk ook aan Weizenbier en Schnaps! Luuk vertelt je er alles over op ons blog.
Winterspecial
07

Wat staat er nog meer op de planning?  

Chefkok Miranda blikt vooruit

Februari staat  volledig in het teken van Oostenrijk. Met heerlijke winterse gerechten en natuurlijk Weizenbier. Maar in maart hebben we ook volop heerlijkheden op de planning staan. Dan kunnen we gaan proeven van diverse specialiteiten van onze zuiderburen. Ik heb er zin in!

08

Wie wil er uit eten op de kosten van de baas? 

Hooihuis toppers gezocht!

Wij zijn op zoek naar Hooihuis helden om onze horeca familie compleet te maken. Benieuwd welke vacatures openstaan? Bekijk dan onze vacaturepagina!

Hooihuis_vacatures_Roosendaal
Wie komt er deze winter genieten van het smakelijke leven?
Jeroen de Pauw

Deze winter lekker vertoeven bij Het Hooihuis?

Reservering maken
WhatsApp WhatsApp ons