Bedrijfsfeest of bedrijfsuitje organiseren? | Het Hooihuis

Zakelijk genieten
bij Het Hooihuis

van een heerlijke lunch of diner

Gezellige en sfeervolle zakelijke
meeting in de tipitent

Voor een onvergetelijke en bijzondere meeting

Menukaart van Het Hooihuis

Hooihuis zakelijk

Het Hooihuis is een makkelijk bereikbare plaats om samen met een zakenrelatie iets te eten. Ook kun je bij ons terecht voor een bedrijfsfeest of een bedrijfsuitje. Je kunt bij Het Hooihuis gratis voor de deur parkeren en je kunt gebruikmaken van gratis WIFI.

Restaurant langs de A17 of A58

Zoek je een restaurant voor een zakelijk overleg in de omgeving van Roosendaal? Dan is Het Hooihuis een ideale locatie voor jou. Het restaurant is gelegen vlak langs de snelwegen de A17 en A58. Daarnaast is het restaurant prima te bereiken vanuit winkelcentrum Rosada. Een prima locatie dus om samen met een zakenrelatie of zakenpartner af te spreken.

Het Hooihuis is vanuit Antwerpen binnen 30 minuten te bereiken. Vanuit Rotterdam ben je er ook binnen 30 minuten. Het restaurant ligt op zo’n 10 minuten rijafstand van Bergen op Zoom. Ook vanaf Breda is het restaurant binnen 10 minuten bereikbaar.

Zakelijke lunch of diner

Wij hebben diverse opties wanneer je samen met een zakenrelatie wilt afspreken bij Het Hooihuis. Zo kun je onder andere genieten van een heerlijke lunch of diner. Maar we hebben ook verschillende arrangementen wanneer je bijvoorbeeld met een grotere groep wilt vergaderen.

Zakelijke meeting

De Tipi Tent is een ideale plek voor een zakelijke meeting of vergadering. Zo is het onder andere mogelijk om een brainstorm te organiseren in de Tipi Tent. Ook kunnen wij zorgen voor een gezellige bedrijfsborrel. Mocht je een groot bedrijfsfeest willen organiseren bij Het Hooihuis dan is dat ook geen enkel probleem! Wij denken graag met je mee en kunnen een compleet arrangement voor je samenstellen.

Reservering maken

Wil je direct een reservering maken voor een zakelijke lunch of zakelijk diner? Klik dan hier en reserveer meteen een tafel voor jou, jouw collega’s of zakelijke relaties.

WhatsApp WhatsApp ons